Győzelem az évadzárón - Sport XXI. teremverseny

2021. december 5-én a gödöllői Sportcsarnokban került megrendezésre a Közép-Magyarország régió decemberi teremversenye. Hat szakosztály 10 csapata vett részt a megmérettetésen, ami a járvány miatti bizonytalanság, és visszamondások miatt valamivel kevesebb volt a szezon korábbi versenyeinek létszámához képest. Mégis dicséret illeti a szakosztályokat és a Sport XXI.-ben tevékenykedő edzőket, mert látszik, hogy a nehézségeken igyekeznek úrrá lenni, és nagy erőfeszítéseket tesznek ebben a nehéz helyzetben a felkészülés és a versenyzés fenntartása érdekében.

A pörgős, nagyon jól lebonyolítható teremverseny mindössze egy óra alatt véget ért, így a szülőknek, hozzátartozóknak nem kellett sokat várni a gyerekekre, hiszen Ők most az óvintézkedések miatt nem szurkolhattak a sportcsarnokban a gyermekeiknek.

„A” csapatunk magabiztosan szerezte meg a győzelmet, a Vasas és az UTE csapatai előtt, mögöttük értékes helyezéseket szereztek a III. kerületi TVE az Ikarus „B” és az Ikarus „D” csapatai.

Mikulás révén csokival távozhatott minden résztvevő.  A díjak átadásban két idén junior korosztályban világversenyket is megjárt és kiválóan szereplő versenyző is segédkezett, Illovszky Dominkot és Polyák Zoltánt az ifjú atléták nagy tapssal fogadták.

Eredményeink és csapataink összeállítása:

I. Ikarus BSE „A”: Kiss-Török Baján, Kovács Kolos, Papp Gergő, Szabó Nimród, Kutrovits Diána, Szabó Karina, Rontó Szofi, Fábián Veronika.

V. Ikarus BSE „B”: Gajdos Zétény, Futár Alex, Weidinger Márton, Prutkay János, Szekér Dália, Hargittai Liza, Kertész Dalma, Höchst Jázmin.

VI. Ikarus BSE „D”: Végh Zalán, Kolaj Zétény, Nagy Bendegúz, Horváth-nagy Dávid, Domokos Fanni, Fekete Irisz, Gelányi-Balog Panna, Princz Kata

IX. Ikarus BSE „C”: Borbély Blanka, Danyi Zsófia, Fadgyas Luca, Kovács Réka, Krepler Gergely, Szabó Kincső, Szlovák Soma. Wirth Zsófia.

Edzők: Amler Zoltán, Balko Henriette, Debreczeni Antal, Horváth Dóra, Rapai Fanni, Vékony Judit, Budai Tamás