Felnőtt Országos Bajnokság a Symában

Február 19-én és 20-án rendezték a Syma csarnokban az Országos Fedettpályás Bajnokságot. Az Ikarus atlétái is rajthoz álltak, valamint ifj Tomhauser István tanítványa Baji Balázs párizsi Fedettpályás Eb-ra teljesítette a szintet 60m gátfutásban (7,82). Sajnos Kiss Dániel gátfutónkat műtötték, ezért a versenyt a lelátóról nézte.
" - Egy hete műtötték a talpam, a kettes lábközépcsontnál végeztek egy olyan beavatkozást, amely segít a terhelés jobb elosztásában és a fajdalom megszűnésében. Dr.Farkas Judit, aki a beavatkozást végezte, hat hetet mondott, amíg rendbe jön – de már a jövő héten elkezdhetek erősíteni, gyógytornázni és futást nem igénylő mozgásokat végezni. Több élsportoló átesett már ilyen műtéten – pl. Zsivoczky Attila is – és csak kedvező véleményt hallottam az eredményről.”-nyilatkozta a masz.hu-nak.
Wagner Gábor 1,55,73-al a negyedik helyezést szerezte meg 800m-en. Gyürkés Viki nagy hajrában győzte le ellenfelét, és sikerült a dobogó legfelső fokára állni 1500m-en. (4:53,26). Ludvig Benjámin ifjúsági korú versenyzőnk szerezte meg a tisztes 8.helyet a felnőttek mezőnyében 1500m-en. Váltóban is rajthoz tudtunk állni 400m-en, és csapatunk a 6. helyezést szerezte meg. (Ludvig Benjámin, Kővári Tamás, Benyhe Miklós, Wagner Gábor).