Beharangózó – A Fedettpályás Magyar Bajnokság következik

Az elmúlt hetek utánpótlás sikerei közben a felnőtt versenyzőink is készültek a téli szezon legfontosabb hazai megmérettetésére, és egy egy versenyen felmérték, hol is állnak a felkészülés folyamatában.

Egy éve Gyürkés Viktória 800m-en bajnoki címet szerzett, idén viszont 1500, és 3000m-en áll rajthoz. Előbbiben tavaly szabadtéren ezüstérmes lett, idén viszont vezeti a fedett pályás ranglistát. Kiss Dániel gátfutónk – 2014-ben télen és nyáron is ezüstérmes lett – formája is alakul, jelenleg a második legjobb idővel rendelkezik 60m gáton.
Három rúdugró is képviseli egyesületünket a versenyen. Közülük úgy tűnik, Kéri Tamás van a legjobb formában – 4,95m-es egyéni csúccsal kezdte a szezont – de nem szabd leírni a 2013 fedettpályás bajnokot, Kecskés Leventét sem. Mellettük a többszörös korosztályos bajnok, idén már junior korú Barcsay Csanád is okozhat kellemes perceket. Hasonló a helyzet a szintén csupán 18 éves Horváth Csaba esetében, akinél idén csak egyetlen magasugró ért el jobb eredményt hazánkban.

Döntős helyezésre, illetve jó teljesítményre számíthatunk továbbá:
Gulyás Norbert – súlylökés, diszkoszvetés
Detrik Balázs – súlylökés
Ludvig Benjamin – 800m, 1500m
Wágner Gábor – 800m, 1500m
Kővári Tamás – 400m
Dénes Ervin – 3000m
Gyürkés Martin – diszkoszvetés

Sok sikert kívánunk!