Felnőtt Fedettpályás Országos Bajnokság , kettős Ikarus siker férfi rúdugrásban

Hétvégén rendezték a Magyar Fedettpályás Országos Bajnokságot a Syma csarnokban, ahol már a közelgő Európa-bajnokság jegyében zajlottak az események.
Volt, aki felkészülésnek vette és olyan is akadt, aki kihagyta az OB-t.
Kezdjük a legnagyobb sikerünkkel: kettős győzelmet hozott a férfi rúdugrás.
Etédi Endre tanítványai álltak a dobogó két legmagasabb fokán: Kecskés Levente magabiztosan 4,80m –rel 20 cm-rel előzte meg Kéri Tamást.
Ez a kettős siker jól jelzi a csoport erejét!
 
Súlylökésben és (a Téli Dobó OB keretében) diszkoszvetésben is szép siker született: dobóedzőnk, Gulyás Norbi révén mindkét számban 4. helyezést sikerült elérni. (Súly:15,49m, diszkosz: 50,10m)
Fiatal középtávfutónk, Ludvig Benjamin az igen értékes 5. helyet szerezte meg a nála idősebb korosztályban (3:55,75mp), melyben az olimpikon Minczér Albert „csak” a harmadik lett.
 
Az új összetételű 4x400m-es férfiváltónk is nagyszerűen szerepelt, amire az 5. hely a bizonyíték. Csapat összeállítása: Kővári Tamás (egyéniben 400m-en a 9. lett: 50,11mp)-Ludvig Benjamin-Bencze Louis-Bencze Kevin.
A csapatot 3 junior és egy utánpótlás korú alkotta, így még értékesebb a helyezésük.
 
Hölgyeknél csak Gyürkés Viki révén voltunk érdekeltek, aki sajnos a vártál gyengébben futott 3000m-en és lett hetedik. (10:30,21mp)
 
Gratulálunk az elért eredményekhez a versenyzőknek és az őket felkészítő edzőknek!