Gödöllőn is a dobogón - Sport XXI. pályaverseny

A Közép-Magyarország régió utolsó idei pályaversenyének megrendezésére 2021. október 17-én került sor, helyszíne ezúttal a GEAC pályája volt.

Kihasználva a szép októberi időjárást, 7 szakosztály 10 csapata vett részt ezen a fordulón. A legnagyobb létszámmal az Ikarus BSE és az UTE csapatai indultak.

Szoros verseny alakult ki, az Ikarus A csapata kicsivel 400 pont felett teljesített, a második és harmadik és negyedik helyen fej-fej mellett végeztek a Vasas a III. TVE és az UTE egységei néhány ponntal elmaradva ettől.

Ha az egyéni teljesítményeket nézzük, szép számmal találunk 60 pont felett teljesítőket:

Az Ikarusból Kovács Kolos és Papp Gergő, a III. ker TVE-s Kovács Rudolf, az UTE csapatából Kovács Szonja és Lisztóczki Mihály eredménye emelkedett ki a mezőnyből leginkább.

Az eredményhirdetésnél az érmek mellett minden induló csokiszeletet kapott ajándékba.

Csapataink összeállítása:

I. Ikarus BSE „A”: Gajdos Zétény, Kovács Kolos, Weidinger Márton, Papp Gergő, Kutrovits Diána, Szállási Anna, Nyul Alexandra, Szabó Karina

V. Ikarus BSE „B”: Huszár Ádám, Werderitsch Máté, Nagy Bendegúz, Prutkay János, Botos Zselyke, Nyúr Nóra, Hargittai Liza, Harsányi Szonja.

VIII. Ikarus BSE „C”: Krepler Gergely, Gáspár Márk, Mészáros-Berczi Bendek, Fadgyas Luca, Rauschenberger Nóra, Szabó Szille, Horváth Johanna, Hőnich Péter.

Edzők: Amler Zoltán, Horváth Dóra, Balkó Henriette, Horváth Dóra, Rappai Fanni, Budai Tamás

Az élmezőny sorrendje:

1.       Ikarus A

2.       Vasas

3.       III. Ker TVE

4.       UTE A

5.       Ikarus B

6.       Postás