Beharangozó - Junior és Utánpótlás Országos bajnokság

Hétvégén a juniorok és az utánpótlás korúakkal Miskolcon folytatódik a szabadtéri egyéni országos bajnokságok sora. Az u23-as korosztályban a rúdugró Kéri Tamást akár fő esélyesnek is nevezhetnénk, hiszen ebben az idényben 40cm-rel ugrott nagyobbat mindenki másnál. Kővári Tamás 400m gáton, Rab Attila gerelyben áll korosztálya ranglistájának második helyén, míg Detrik Balázs a súlylökők között a harmadik legnagyobbat lökte idén. A szokásához híven ezúttal is 800 és 1500m-en rajthoz álló Ludvig Benjaminnak nehéz dolga lesz a kiegyenlített mezőnyben.


A juniorok között is találunk rúdugró esélyest: Barcsay Csanád egyre jobb formába lendülve várja a versenyt, de a magasugrásban induló Horváth Csabáról sem szabad megfeledkezni, ugyanis korosztályában csak Ő ugrott 2m fölött ebben az évben. A mindig szívvel-lélekkel versenyző Dénes Ervin is a junior élmezőnybe tartozik 3000 akadályon és 5000m-en egyaránt.


Két versenyzőre még érdemes lesz odafigyelni: a többpróbázó Szakács Attila és Kádár Fanni ezúttal csak egy-egy számban, 400m gáton és távolugrásban próbálnak minél előkelőbb helyen végezni.


Sok sikert kívánunk minden indulónknak!