Dupla ezüst a szezonnyitón

A 9-10, illetve a 11-12 évesek számára is elkezdődtek a versenyek. Ezúttal új helyszínen – Gödöllőn, a Szent István Egyetem sportcsarnokában – került megrendezésre a Sport XXI. Alapprogram teremversenye.

A korábbiakhoz hasonlóan most is a kisebbek kezdték a változatos programot. A feladatok között gát váltó, zsámolyszökdelés, medicin labda hajítás, helyből távolugrás és sprint váltó szerepelt. A szoros közdelemre jellemző, hogy az első két helyen végző csapat tizedmásodpercre azonos idővel teljesítette a sprint váltót. Végül – azonos pontszámmal – a KSI SE „D” csapata aratott diadalt, az Ikarus BSE „A” csapata előtt, míg a dobogó harmadik fokára a Csepeli DAC ’A’ nyolcasa állhatott. A ’B’ csapatunk a negyedik helyet szerezte meg.
A nagyobbaknál ugynez a három csapat osztozott az első három helyen, csak más sorrendben. Kétségtelen, hogy a szerencse nem szegődött ifjú atlétanövendékeink mellé, ugyanis ebben a korosztályban fél ponttal maradtak le a győztes Cselepi DAC ’A’ csapata mögött. A harmadik így a KSI SE ’C’ csapata lett. A további csapataink a 8., a 16. és a 18. helyen végeztek.
A csapatok összeállítása:
U13

Ikarus BSE ’A’: Gajdos Dominika, Vajda Virág, Nagy Katica, Tóth Abigél, Baranyai Kristóf, Dudás Dániel, Molnár Csaba, Pálvölgyi Levente.

Ikarus BSE ’B’: Kiss Kiara, Flórián Sára, Veszprémi Rebeka, Székely Anna, Diószegi Ákos, Klenovszky Benedek, Csúr Balázs, Dobai Ádám.

Ikarus BSE ’C’: Bubla Tímea, Kókai Adél, Gábori Júlia, Szilágyi Luca, Rácz Roland, Szatmári Gergő, Szlanka Ágoston, Jerenák Bálint.

Ikarus BSE ’D’: Maisburg Vanda, Juhász Luca, Verebes Anna, Gratzol Gergő, Beniczky Márton, Beniczky Tamás, Sztanev Máté.

U11
Ikarus BSE ’A’: András Roland, Kovács Rita, Szalay Botond, Magasföldi Réka, Szabó Zsombor, Szabados Kamilla, Csige Bence, Petró Dávid.

Ikarus BSE ’B’: Belényesi Hanna, Katona Menta, Tarr Zsigmond, Pálvölgyi Flóra, Farkas Gergő, Kovács Luca, Farkas Kinga, Molnár Csongor.

Felkészítő edzők: Nagy József, Schőnviszky Ágnes, Vékony Judit, Melkvi Lili, Soltész Renáta

Gratulálunk a sikeres évkezdéshez!