Sikeres szabadtéri szezonzárás - Ismét mindkét korosztályban győztek csapataink

Három héttel az őszi pályaverseny után 8 szakosztály 22 teljes valamint 5 tartalék csapatának részvételével zajlott a MOB Sport XXI. Alap Program Közép-magyarországi régió mezei futó versenye.

A Vasas Atlétikai szakosztály szervezésében lebonyolított verseny új helyszínen, szép környezetben, igazi "mezeis" körülmények között lett megrendezve Pesthidegkúton.
A biztonságos rajt kedvéért minden korosztály két csoportra lett bontva, így a fiúk és a lányok külön futottak, de a csapateredménybe együttesen számítottak be a helyezéseik.

Az u11-es korosztályban 107 induló állt rajthoz. A győzelmet nagy különbséggel szerezte meg „A” csapatunk, de a bronzérem is "haza került", hiszen szoros küzdelemben a „B” csapatunk is dobogóra állhatott. Ebben a korosztályban még két csapatunk indult, "C" csapatunk a 6., "D" csapatunk pedig a 10. helyet szerezte meg.

Az U13-as korosztályban 96-an teljesítették a távot. A győzelmet ebben a korosztályban is az Ikarus BSE „A” csapata szerezte meg, második helyen a Vasas, míg a harmadik helyen a GEAC fiataljai végeztek. "B" csapatunk az 5., "C" csapatunk pedig a 9. helyen zárta a küzdelmeket.

Minkét korosztályban kimondottan látványos futásoknak szurkolhattak a csapatokat nagy számban elkísérő szülők, hozzátartozók.

U11
"A" csapat tagjai:
Molnár Csaba, Lengyel Petra, Szalay Botond, Pálvölgyi Levente, Dobai Ádám, Csúr Balázs, Beniczky Tamás, Szabó Sámuel
"B" csapat tagjai:
Szabó Zsombor, Kovács Rita , Kőszegvári Balázs, Beniczky Márton, Szabó Bence, Volk Jankó, Jeránek Bálint, András Roland
"C" csapat tagjai:
Belényesi Hanna, Kókai Adél , Magasföldi Réka , Molnár Csongor, Gábor Júlia, Szilágyi Luca, Tarr Zsigmond , Szatmári Gergő
"D" csapat tagjai:
Veres Marincsák Emma , Szabados Kamilla, Veszprémi Rebeka, Szlanka Ágoston, Farkas Kinga , Molnár Tamás, Rácz Bence , Kozák-S. Bónis

U13
"A" csapat tagjai:
Urbán Zita, Gajdos Dominika, Merényi Panna , Székely Anna , Baranyai Kristóf, Sólyom Bálint, Pap Márk , Frank László
"B" csapat tagjai:
Zánkai Zsófia, Vajda Virág, Dobai Hanna, Dobos Natália , Oszlánczi Ádám, Őcsi Dániel , Szabados Dénes , Takács Bertalan
"C" csapat tagjai:
Dobos Eszter, Németh Ildikó , Kovács Krisztina , Csontos Dóra, Bánházi Botond, Solymosi Sándor, Král Gergely , Tormay Márton

Felkészítő edzők:
Nagy József, Schőnviszky Ágnes, Vékony Judit, Melkvi Lili, Soltész Renáta