Kezdőlap Szakosztály Edzők Soltész Renáta
Soltész Renáta
Soltész Renáta picture
Születési év: 1993
Sportolást kezdte: 1999
Edzői pályafutást kezdte: 2013
Szakág: Többpróba
Korcsoport: U13

Edzés időpontok és helyek

Edzés időpontok: kedd- csütörtök 17:15, szombat 9:00

Magamról

Gyermekkoromban vált szenvedélyemmé az atlétika. Versenyzőként a Debreceni Sportcentrumban, Suba László irányítása alatt többszörös országos dobogós helyezéseket értem el többpróbában, gerelyhajításban, valamint csapatbajnokságokon, illetve a 2010-es hétpróba csapat Európa Kupa válogatott tagja is voltam.

Edzői pályafutásomat a szegedi Titán TC-nél kezdtem, majd 2014 szeptemberében kerültem az Ikarus BSE egyesülethez, ahol Schőnviszky Ágnessel dolgozunk együtt.
Célom a sportág megszerettetése az ifjú kis atlétákkal, az alapok pontos és helyes elsajátítása, s a sikerélmény megtapasztalása egy-egy edzés, vagy verseny alkalma során. Legfőbb vágyam pedig az, hogy valakinek valahol sikerüljön elérnie azt, amire én egykor annyira nagyon-nagyon vágytam!
Tanulmányaim: 2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen – Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon, továbbá OKJ-s atlétika sportedzői képesítést szereztem az SZTE Felnőttképzési Intézeten. Jelenleg Msc. Szakedzői szakon tanulok a Testnevelési Egyetemen.

Egyéb

Mottóm: "A tigrist előbb gondolatban kell elejteni - a többi csak puszta formalitás." - Konfuciusz
image_005.jpg

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég böngészi
Tartalom találatai : 528681

Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft.

Sportolj az Ikarusban!

  •  ikarus plakata4 v2 nyom-1