Kezdőlap Szakosztály Edzők id. Tomhauser István
id. Tomhauser István
id. Tomhauser István picture
Születési év: 1938
Edzői pályafutást kezdte: 1976
Szakág: hosszútáv futás
középtáv futás
Korcsoport: felnőtt
utánpótlás

Edzés időpontok és helyek

13 éves kortól
hétfőtől péntekig 17.00 órától, szombaton 9.30 órától

Eredményeim

Pályafutásom alatt tanítványaim különböző korosztályban több mint 350 magyar bajnoki címet nyertek és 26 országos csúcsot javítottak meg. Versenyzőim rendszeresen megtalálhatók a válogatott keretekben és eljutnak világversenyekre, ahol döntős helyezéseket érnek el.
Korábbi tanítványaim közül mára már sokan testnevelő tanári pályán dolgoznak és vannak, akik sikeres edzőként is tevékenykednek.

Magamról

„ATLÉTIKAI REMÉNYYSÉGEKÉRT” közhasznú alapítványt hoztam létre, 1995-ben a szakosztály anyagi helyzetének javítása érdekében.
Közel 2 évtizede vagyok a Budapesti Atlétikai Szövetség elnökségének tagja, az Atlétika Szakbizottságának vezetője és a Budapest válogatott csapatkapitánya. Nemzetközi versenyeken a Budapest válogatottal is kiemelkedő sikereket értem el.
Tevékenységem elismeréséül számtalan kitüntetésben részesültem a kerületi vezetéstől, a budapesti sportvezetéstől, a Magyar Atlétikai Szövetségtől és a Kormány Szakminisztereitől.
További célkitűzésem, hogy egy méltó atlétikai sportcentrum megvalósításával az eddigi eredményeinket is túlszárnyalva, nemzetközi elismerést vívjon ki a szakosztály.

Köszönet az adó 1%-ának felajánlásáért!

Köszönjük minden kedves támogatónak, aki az adója 1%-ával támogatta az Atlétikai Reménységekért Alapítvány-t.

2017-ben ezekből a felajánlásokból 199 539 Ft gyűlt össze, amit az atlétikai utánpótlás edzéslehetőségeinek javítására, fejlesztésére fordítunk.

Köszönettel: Atlétikai Reménységekért Alapítvány Kuratóriuma

image_010.jpg

Ki olvas minket

Oldalainkat 97 vendég böngészi
Tartalom találatai : 546579

Kertvárosi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft.

Sportolj az Ikarusban!

  •  ikarus plakata4 v2 nyom-1